Disclaimer & Copyrights : Disclaimer In geen enkel geval kan Visspeciaalzaak Harold Paridaens aansprakelijk gesteld worden voor enige schade die het resultaat zou zij

Disclaimer

In geen enkel geval kan Visspeciaalzaak Harold Paridaens aansprakelijk gesteld worden voor enige schade die het resultaat zou zijn van de levering, werking of gebruik van de informatie en/of producten op deze website.

De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Wanneer er desondanks onjuistheden in voorkomen, zoals foutief aangegeven prijzen als gevolg van tikfouten of foutieve productomschrijvingen, aanvaardt Visspeciaalzaak Harold Paridaens daarvoor geen enkele aansprakelijkheid.


Copyrights 2015

Alle teksten en illustraties zijn © Copyright 2015 Visspeciaalzaak Harold Paridaens. Alle rechten voorbehouden. Overname van delen of gedeeltes van deze Visspeciaalzaak Harold Paridaens site is niet toegestaan. Indien van toepassing berust het auteursrecht van de aangeboden informatie die via de links toegankelijk is gemaakt bij de rechthebbende van de betreffende pagina's. Dit geldt ook voor alle gebruikte handelsmerken en logo's.

Alle afbeeldingen en teksten worden beschermd door copyright en zijn eigendom van Visspeciaalzaak Harold Paridaens.

De site intelligentie zoals CMS, Webgenerator en achterliggende systemen zijn Copright NewICE BV - EBF Systems en zijn in bruikleen gegeven tegen een vergoeding.

ga naar ons twitter account ga naar ons facebook account
www.visspeciaalzaak.com
EBF Versie T 8.0.1
x
close
test