Over ons : Visspeciaalzaak Harold Paridaens, gelegen aan de torenstraat in Drunen werd opgericht op 21 augustus 2007 door Harold Paridaens en zijn vro

Over ons

Visspeciaalzaak Harold Paridaens, gelegen aan de torenstraat in Drunen werd opgericht op 21 augustus 2007 door Harold Paridaens en zijn vrouw Marie-Jose. 

Harold is al ruim 32 jaar actief in de visbranche en heeft de nodige ervaring. Wat begon met een gebakken schol en portie kibbeling is inmiddels uitgegroeid tot kant en klaar maaltijden vers uit eigen keuken en vers gesneden sashimi. Visspeciaalzaak Harold Paridaens biedt u een geheel vers assortiment voor ieder wat wils. 

De winkel is in 2011 verbouwd en heeft daardoor en compleet nieuwe uitstraling gekregen. Er zijn hierdoor nog meer producten bijgekomen en het assortiment wordt elke keer vernieuwd. We spelen in op de seizoenen en bieden de klant genoeg variatie aan. 

Anno 2015 bestaat de zaak 8 jaar. Inmiddels helpen de dochters Christy en Romy ook mee om de naam verder uit te bouwen tot een gewaardeerde speciaalzaak. 

Visspeciaalzaak Harold Paridaens biedt u samen met een leuk, enthousiast en gespecialiseerd team elke dag visproducten met kwaliteit en versgarantie. Van vers gemaakte marinades tot, sauzen, salades, gourmet en fondueschalen en kant en klaar producten uiteraard  uit eigen keuken.

ga naar ons twitter account ga naar ons facebook account
www.visspeciaalzaak.com
EBF Versie T 8.0.1
x
close
test